iPhone 13 Pro
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • No cure, No pay
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Wij bieden 3 verschillende soorten schermen aan:

– OEM (Original Equipment Manufacturer)Een OEM-scherm houdt in dat de scherm in dezelfde fabriek van Apple word geproduceerd maar niet erkend wordt door Apple.Het scherm bevat volledig de originele apple onderdelen,waardoor u de kwaliteit van apple behoudt. De OEM schermen heeft dus geen afwijking met de originele Schermen van Apple en worden daardoor voor reparaties gebruikt.
– Premium kwaliteit: Dit zijn onderdelen die zijn hersteld met originele componenten.De onderdelen die kapot zijn worden opgestuurd naar de fabrikant en worden daar hersteld en weer hebruikt voor nieuwe schermen. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.
– Compatible kwaliteit: Dit zijn geassembleerde displays die niet van originele onderdelen zijn gemaakt.De kwaliteit kunnen verschillen met de orignele schermen,zoals een verlaagd helderheid en/of een afwijkende kleur.
Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing.

© Copyright 2023 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking