iPhone 4
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

iPhone 4 Reparatie in Breda en Tilburg

De iPhone 4 werd in 2010 door Apple aangekondigd en is inmiddels enkele jaren oud. De smartphone heeft een display van 3,5 inch en een resolutie van 640x960 pixels. Deze klassieker is met de komst van de iPhone 5C en iPhone 5S uit de schappen gehaald, maar is nog altijd een betrouwbare smartphone. Wij begrijpen het daarom volkomen dat je jouw iPhone 4 nog lang niet weg wil doen! Want waarom zou je zo’n mooi toestel vervangen? Voor reparatie van je iPhone 4 in Breda of Tilburg ben je bij CallStars aan het goede adres! Onze repair guys hebben meer dan 15 jaar ervaring en weten dus ook hoe ze om moeten gaan met oudere Apple toestellen. Dit zorgt ervoor dat CallStars de meest betrouwbare partner is voor jouw iPhone 4 reparatie in Breda.

iPhone 4 reparatie Breda

iPhone 4 reparatie

Je wil je iPhone 4 misschien dan niet weg doen, maar hij moet natuurlijk nog wel werken! Bij CallStars regel je de reparatie van je iPhone 4 binnen 30 minuten. Wij zorgen ervoor dat hij voorlopig nog wel even mee kan. Op onze website zie je overzichtelijk de kosten van alle reparaties en weet je precies waar je aan toe bent. Bovendien hoef je bij ons nooit lang te wachten. Onze repair guys gaan meteen voor je aan de slag en repareren je iPhone 4 snel en vakkundig. Tijdens het wachten, kun je jouw ogen te kost geven aan de allernieuwste accessoires en gadgets. Zo wordt wachten bij CallStars een echt feestje!

Reparatie in no time

Onze experts repareren in no time – binnen 30 minuten zelfs – ieder onderdeel van je kapotte iPhone 4. Is je microfoon, speaker of backcover kapot? Of heeft je telefoon last van waterschade? Terwijl je wacht wordt je iPhone 4 bij ons in Breda of Tilburg gerepareerd. En dat tegen de laagste prijzen. Bij ons geldt bovendien altijd: no cure, no pay! Dit wil zeggen dat je pas betaalt voor jouw iPhone 4 reparatie in Breda als deze ook echt naar behoren is uitgevoerd. Bovendien werken wij tijdens de reparatie van jouw iPhone 4 alleen met originele onderdelen. Zo houden wij de kwaliteit van onze reparaties hoog en zorgen wij ervoor dat jouw toestel altijd na reparatie weer volledig werkt.

Onze CallStars vestigingen

CallStars heeft 2 winkels in Breda en één winkel in Tilburg. Onze vestigingen zijn een paradijs voor phone-aholics. Je vindt er de nieuwste accessoires voor telefoons en tablets: van opladers tot hoesjes. In onze winkels wordt je telefoonreparatie altijd binnen een half uur uitgevoerd. Je mag altijd binnenlopen, maar als je je iPhone 4 reparatie online bij ons aanmeldt ontvang je een gratis screenprotector. We zien je graag bij CallStars!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking