iPhone 5
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 5 reparatie Breda en Tilburg

Verkrijgbaar sinds 2012, is de iPhone 5 inmiddels al enkele jaren een betrouwbare compagnon op de telefoonmarkt. Deze smartphone is de opvolger van de iPhone 4 en met een schermgrootte van 4 inch meteen al een stuk groter. De iPhone 5 heeft een dikte van 7,6mm en is met 112 gram ruim 20 procent lichter dan zijn voorganger. Deze specificaties zorgen ervoor dat het nog steeds een geliefde telefoon is onder gebruikers.

iPhone 5 schermreparatie

Hoewel de iPhone 5 niet meer als nieuw verkocht wordt in Nederland, weten de loyale fans wat ze aan de telefoon hebben. In de loop der jaren kan het echter zo zijn dat er kleine defecten aan de telefoon beginnen te komen. Misschien heb je jouw telefoon wel laten vallen en zit er nu een scheur in het scherm. Een schermreparatie door CallStars in Breda of Tilburg zorgt ervoor dat jij niet direct een nieuwe telefoon hoeft te kopen. Je kunt natuurlijk ook terecht bij CallStars voor andere soorten reparaties. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je weer zo snel mogelijk gebruik kunt maken van je telefoon.

iPhone 5 reparatie in Breda en Tilburg bij CallStars

Snelle en betrouwbare iPhone 5 reparatie in Breda

Bij CallStars staan snelheid en vertrouwen centraal. Met een gegarandeerde reparatietijd van 30 minuten in Breda of Tilburg hoef jij niet lang zonder jouw iPhone 5 rond te lopen. Met onze glazen CallStars Box zie je dat wij niets te verbergen hebben en hoef jij je telefoon zelfs niet uit het oog te verliezen. Daarnaast krijg je ook nog 3 maanden garantie. Als onderdeel van onze no cure, no pay garantie betaal je alleen als de telefoon gemaakt kan worden. Zo loop jij geen risico. Waar wacht je nog op? Kom langs voor jouw iPhone 5 reparatie in Breda of Tilburg!

Gemakkelijk online aanmelden

CallStars heeft voor iedere telefoon een duidelijk overzicht van de kosten van de reparatie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan aan de kassa; wel zo fijn toch? Je kunt online snel en gemakkelijk aangeven wat er gerepareerd moet worden en het toestel afgeven op onze locaties in Breda of Tilburg. Hierbij geven we je een gratis screenprotector cadeau, als bedankje dat je laat weten dat je komt. Neem jouw kapotte telefoon niet langer voor lief en meld dus snel je telefoon aan voor een iPhone 5 reparatie in Breda! We kunnen je ook helpen met de reparatie van andere Apple toestellen, dus informeer naar de mogelijkheden.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking