iPhone 5C
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 5C

De iPhone 5C kenmerkte in 2013 een flinke verandering voor Apple. Deze Apple smartphone is beschikbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren, waaronder groen, blauw en roze. Ondanks het plastic, voelt de 5C niet goedkoop aan en de voorkant is ook identiek aan die van de iPhone 5. Hij is met een dikte van 7mm echter wel een stuk dikker dan de iPhone 5.

iPhone 5C laten repareren

Bij CallStars is jouw iPhone 5C reparatie in goede handen. Of je nu komt voor een schermreparatie, waterschade, een defecte camera of iets geheel anders; onze razendsnelle reparatietijd geldt altijd. Zo heb jij in 30 minuten jouw gerepareerde iPhone 5C weer in handen en kun jij weer vrolijk door met appen.

Online aanmelden of reparatie op locatie

CallStars maakt alle reparatiekosten vooraf duidelijk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt je telefoon op locatie laten repareren in 30 minuten nadat je hem online hebt aangemeld voor een gratis screenprotector. Bij CallStars betaal je alleen als je iPhone 5C daadwerkelijk gerepareerd is.

3 maanden garantie

Wij weten wat we doen en zijn er daarom van overtuigd dat je van de reparatie nog lang plezier kunt hebben. Wanneer je voor CallStars kiest, krijg je dan ook 3 maanden garantie op de reparatie. Zo heb jij nog lang plezier van je iPhone 5C. 

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking