iPhone 6S Plus
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 6S Plus

Net alle S modellen, heeft de iPhone 6S plus betere hardware dan zijn voorganger. Het design blijft hetzelfde, maar de telefoon heeft wel meer werkgeheugen en een andere grafische chip. De telefoon is beschikbaar in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en het nieuwe roségoud.

iPhone 6S Plus schermreparatie

Niemand wil rondlopen met een enorme barst in zijn scherm. Regel je schermreparatie dus snel en gemakkelijk online bij CallStars. Op onze site zie je meteen hoeveel de reparatie gaat kosten, meld je jouw telefoon snel aan en ontvang je een gratis screenprotector in één van onze winkels in Breda of Tilburg of Tilburg of Tilburg.

Reparatie op locatie of online aanmelden

Bij een reparatie door CallStars in Breda of Tilburg heb je jouw iPhone 6S Plus in 30 minuten weer in handen en hoef je hem zelfs niet uit het oog te verliezen. Met onze glazen CallStars Box zie je precies wat we aan jouw telefoon repareren zodat je weet dat het goed zit.

3 maanden garantie

Na je reparatie, wil je natuurlijk verzekerd zijn dat het goed zit. Daarom bieden wij 3 maanden garantie op de reparatie van jouw iPhone 6S Plus. Daarnaast betaal je alleen wanneer wij jouw telefoon hebben gemaakt. Onze experts helpen je graag.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking