iPhone 8 Plus
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus heeft alle vertrouwde eigenschappen die je gewend bent van een iPhone met enkele nieuwe snufjes. Zo is de achterkant van deze grotere uitvoering van de iPhone 8 volledig gemaakt van glas, waardoor draadloos opladen mogelijk is. Daarbij heb je een 5,5 inch Full HD display, voor haarscherp beeldkwaliteit.

iPhone 8 Plus reparatie online regelen

De iPhone 8 Plus is een prachtig apparaat mede door het feit dat hij volledig van glas is gemaakt. Hierdoor is de telefoon echter wel kwetsbaar. Jij wil natuurlijk rondlopen zonder een kapot scherm of een kapotte headphone jack. Op de CallStars website regel jij een iPhone 8 Plus reparatie gemakkelijk en snel online.

Online aanmelden? Gratis screenprotector!

Je kunt bij CallStars jouw reparatie gemakkelijk online aanmelden. Hierbij zie je meteen hoeveel het gaat kosten, maar je betaalt pas zodra wij het hebben gemaakt. Laat je jouw telefoon repareren bij ons in Breda of Tilburg, dan heb je in 30 minuten je telefoon weer als nieuw in je handen. Als je jouw toestel online aanmeldt, ontvang je bovendien van ons een gratis screenprotector!

3 maanden garantie op jouw reparatie

Wanneer je geld uitgeeft aan een reparatie, verwacht je uiteraard dat het goed zit. Wij geven daarom 3 maanden garantie op onze reparaties, zodat jij zorgeloos rond kunt lopen met jouw iPhone 8 Plus. Dat noemen wij de CallStars service. Zien wij jou binnenkort in Breda of Tilburg? 

© Copyright 2021 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking