iPhone 8
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone 8 reparatie

Samen met de iPhone X werd de iPhone 8 geïntroduceerd in 2017. Als opvolger van de iPhone 7, biedt het alle vernuftigheden die je van Apple gewend bent, maar dan in een verbeterd jasje. De smartphone heeft een 4,7 inch LCD display met een 1334x750 resolutie, zodat je altijd kunt genieten van haarscherp beeld.

Jouw iPhone 8 reparatie vakkundig en snel geregeld

Je gaat er natuurlijk niet van uit, maar er kunnen altijd dingen kapot gaan aan je iPhone 8. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Of het nu een schermreparatie van je iPhone 8 betreft of een defecte homebutton: bij CallStars zorgen we er in Breda voor dat jouw telefoon zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Je hebt direct inzicht in hoeveel de reparatie kost en kunt hem gemakkelijk online aanmelden. Wanneer je jouw toestel online aanmeldt, ontvang je van ons een gratis screenprotector!

Gerepareerd in 30 minuten

CallStars zorgt dat jij niet lang zonder je vertrouwde iPhone 8 rond hoeft te lopen. Wanneer je ervoor kiest om je telefoon naar onze vestiging in Breda of Tilburg te brengen, ben je gegarandeerd van een reparatie in 30 minuten. Je kunt precies zien wat wij doen, door middel van onze glazen CallStars Box. Ook hoef je pas te betalen als jouw telefoon succesvol gerepareerd is, als onderdeel van onze no cure, no pay policy.

 

Gratis screenprotector cadeau bij online aanmelding

Wanneer je jouw reparatie online aanmeldt krijg je een gratis screenprotector! Je krijgt daarbij 3 maanden garantie op de reparatie, zodat je zorgeloos rond kunt lopen met jouw telefoon. Een betrouwbare en snelle reparatie; dat is wat CallStars jou biedt! Zien wij jou binnenkort in Breda of Tilburg?

© Copyright 2021 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking