iPhone X
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone X

De iPhone X is een waardige opvolger van de iPhone 7. Ter ere van het 10-jarig bestaan van de iPhone heeft Apple de iPhone X uitgebracht en deze telefoon staat met recht symbool hiervoor. De iPhone X beschikt over een 5,8 inch OLED-display met multi touch en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op smartphone gebied. De nieuwe iPhone X is maar 7,7mm dun en compleet gemaakt van glas. Een ongeluk zit in een klein hoekje en met het fragiele scherm van de iPhone X kan het zomaar eens voorkomen dat je toestel defect raakt. Daarom is het belangrijk dat je kunt beschikken over de diensten van een specialist op het gebied van iPhone x reparatie in Breda. CallStars is op dit gebied de specialist die je zoekt.

Snelle en vakkundige iPhone X reparatie

Bij CallStars staan onze repair guys altijd voor je klaar. Je hoeft bij ons nooit lang te wachten op de reparatie van jouw iPhone X. In de werkwijze van CallStars staat transparantie centraal. Wij voeren de reparatie van jouw iPhone X uit binnenin een glazen box. Hierdoor kun je precies zien wat we met jouw toestel doen. Bovendien gebruiken we tijdens de reparatie van jouw iPhone alleen originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Voor onze repair guys is geen defect te moeilijk. Zij voeren snel en vakkundig de reparatie van jouw iPhone X uit in Breda.

No cure, No pay bij CallStars

Het no cure, no pay principe. Misschien heb je er wel eens van gehoord. Je betaalt bij CallStars pas wanneer jouw iPhone X reparatie ook echt correct is uitgevoerd. Bovendien krijg je op elke reparatie 3 maanden garantie. Gaat je toestel binnen deze drie maanden opnieuw kapot aan hetzelfde onderdeel als waar de reparatie is uitgevoerd, dan repareren wij dit defect kosteloos. Het is nu ook mogelijk om de reparatie van jouw toestel online aan te melden. Doe je dit, dan krijg je een screenprotector cadeau en zorgen onze repair guys ervoor dat de reparatie van jouw toestel binnen 30 minuten is uitgevoerd. Natuurlijk kun je ook langskomen in één van onze winkels in Breda of Tilburg.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking