iPhone XR
Waarom Callstars Repair?
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • No cure, No pay
  • Reparatie op locatie
  • Gerepareerd in 30 minuten
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone XR

De iPhone XR wordt gezien als de opvolger van de iPhone 8. Dit komt doordat hij in vergelijking met de nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max een stuk goedkoper is. Het scherm van de iPhone XR is echter een stuk groter dan die van de iPhone 8. Waar de iPhone 8 verkrijgbaar is met een scherm van 4,7 en 5,5 inch, heeft de iPhone XR een scherm van 6,1 inch. Bovendien heeft de iPhone XR een doorlopend scherm waardoor hij nog groter lijkt. Dit grote scherm brengt naast voordelen echter ook een groot nadeel met zich mee. Het scherm is namelijk veel fragieler en gevoeliger voor schade. Daarom is het belangrijk dat je kunt beschikken van een echte specialist op het gebied van iPhone XR reparatie.

CallStars is uw specialist 

CallStars is dé specialist op het gebied van iPhone XR reparatie in Breda. Onze repair guys hebben jarenlang ervaring op het gebied van telefoon reparatie. Hierdoor is geen enkel defect aan jouw iPhone XR vreemd voor hen en voeren zij alle reparaties snel en vakkundig uit. Bovendien worden alle reparaties bij CallStars uitgevoerd vanuit een glazen box. Hierdoor kun je precies zien welke handelingen onze repair guys uitvoeren en hoef je jouw iPhone XR nooit uit het oog te verliezen.

Meld de reparatie van jouw iPhone XR nu online aan

Bij CallStars is het nu ook mogelijk om de reparatie van jouw iPhone XR online aan te melden. Je kunt dan meteen zien wat de reparatie van jouw toestel kost zodat je bij de kassa niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien krijg je bij online aanmelding van jouw reparatie nu ook een screenprotector voor jouw toestel cadeau. Bij CallStars geldt het no cure, no pay principe. Dit wil zeggen dat je pas betaalt voor de reparatie van jouw iPhone XR wanneer deze ook echt naar behoren is uitgevoerd. Zo betaal je dus nooit voor niets!

© Copyright 2021 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking