iPhone XS
Waarom Callstars Repair?
  • No cure, No pay
  • Behoud van je garantie
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • Gerepareerd in 30 minuten
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone XS

De iPhone XS is één van de nieuwe toestellen van Apple en is de opvolger van de iPhone X. De opvolger van de iPhone X heeft dan ook enkele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft de iPhone XS een betere camera en is hij sneller dankzij de verbeterde A12 chip. Wat niet veranderd is ten opzichte van de iPhone X dat is het scherm van de iPhone XS. Deze is met zijn 5,8 inch nog steeds even groot. Dit grote scherm brengt naast een hoop voordelen ook een nadeel met zich mee. Je loopt namelijk erg snel schade op aan jouw iPhone XS. Gelukkig is daar altijd nog CallStars. Bij CallStars zijn we namelijk gespecialiseerd in iPhone XS reparatie.

Snelle en vakkundige reparatie van jouw iPhone XS 

De repair guys van CallStars hebben jarenlange ervaring op het gebied van iPhone reparatie in Breda. Hierdoor is er geen defect aan jouw toestel dat zij niet kunnen repareren. Bovendien gebruiken wij bij CallStars alleen originele onderdelen van hoogwaardige kwaliteit tijdens de reparatie van jouw iPhone XS. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw iPhone XS na reparatie door CallStars altijd weer naar behoren werkt. Is dit niet het geval? Dan hoef je ook niet te betalen. Bij CallStars werken wij namelijk volgens het no cure, no pay principe.

Kom langs in één van onze winkels

Bij CallStars kun je de reparatie van jouw iPhone XS online aanmelden of je kunt langskomen in één van onze winkels zonder jouw reparatie aan te melden. Wanneer je jouw reparatie online aanmeldt, krijg je meteen te zien wat de reparatie kost. Bovendien krijg je bij online aanmelding een screenprotector van ons cadeau. Laat ons dus weten wat er kapot is aan jouw toestel en breng hem vervolgens langs. Onze repair guys gaan dan meteen voor je aan de slag zodat je binnen 30 minuten weer gebruik kunt maken van jouw telefoon!    

© Copyright 2021 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking