iPhone XS
Waarom Callstars Repair?
  • No cure, No pay
  • Behoud van je garantie
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • Gerepareerd in 30 minuten
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.
Wij bieden 3 verschillende soorten schermen aan:

–  OEM  (Original Equipment Manufacturer)Een OEM-scherm houdt in dat het scherm in dezelfde fabriek van Apple word geproduceerd maar niet erkend wordt door Apple.Het scherm bevat volledig de originele Apple onderdelen,waardoor u de kwaliteit van Apple onderdelen. De OEM-schermen hebben dus geen afwijking met de originele schermen van Apple en kunnen worden gebruikt voor reparaties.
–  Premium kwaliteit : Dit zijn onderdelen die zijn hersteld met originele componenten.De onderdelen die kapot zijn worden gecontroleerd naar de fabrikant en worden daar gerepareerd en weer gebruikt voor nieuwe schermen. Bij een gerenoveerd onderdeel zal u geen minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteitsverhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.
–  Vergelijkbare kwaliteit:  Dit zijn gemonteerde displays die niet van originele onderdelen zijn gemaakt.De kwaliteit kan verschillen met de originele afbeeldingen,zoals een verlaagde helderheid en/of een afwijkende kleur.
Voor iemand die een goedkope reparatie wil uitvoeren en de werking van het scherm vindt dan de duidelijkheid van de kleuren dan is dit een betere oplossing.

© Copyright 2023 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking