iPhone XS Max
Waarom Callstars Repair?
  • No cure, No pay
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Apple iPhone XS Max

De iPhone XS Max is de grotere broer van de iPhone XS en heeft een doorlopend scherm van 6,5 inch. De iPhone XS Max is een waardige opvolger van de iPhone X en heeft naast een groter scherm ook een betere camera en een betere processor chip. Hierdoor is hij sneller en groter dan zijn voorganger. De grootte van deze nieuwe iPhone brengt echter ook een nadeel met zich mee. Het zorgt er namelijk voor dat de iPhone XS Max een stuk fragieler is. Hierdoor loop je eerder schade op aan je toestel. Gelukkig staan de repair guys van CallStars altijd voor je klaar om de reparatie van jouw iPhone XS Max uit te voeren.

CallStars repareert snel en vakkundig

Onze repair guys zijn gespecialiseerd in de reparatie van iPhone toestellen en kunnen ook alle defecten aan jouw iPhone XS Max op een vakkundige manier oplossen. Je toestel wordt gerepareerd terwijl je wacht en je kunt binnen 30 minuten weer gebruik maken van jouw telefoon. Bovendien werken wij tijdens de reparatie van jouw telefoon vanuit een glazen box. Zo kun je jouw telefoon constant in de gaten houden en kun je precies zien welke handelingen onze repair guys uitvoeren. Deze transparante werkwijze staat centraal bij CallStars en hiermee maken we onze klanten al jaren tevreden. Doordat we met originele onderdelen van hoogwaardige kwaliteit werken, houden we de kwaliteit van onze reparaties ook nog eens zeer hoog.

No cure, no pay

Bij CallStars geldt het no cure, no pay principe. Dit wil zeggen dat je pas betaalt voor de reparatie van jouw iPhone XS Max wanneer deze ook echt naar behoren is uitgevoerd. Bovendien krijg je op de uitgevoerde reparatie ook nog eens drie maanden garantie. Meld de reparatie van jouw toestel dus snel online aan en breng je telefoon langs in één van onze winkels in Breda of Tilburg.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking