Galaxy A3 2016
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy A3

De Samsung Galaxy A3 uit 2016 heeft een 4,7 inch scherm en duurzaam 3D Glass aan de achterkant. Het elegante toestel zorgt met een minimalistische vormgeving voor maximaal plezier.

Reparatie scherm Galaxy A3 2016

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy A3 (2016) een degelijke telefoon is, is de meest voorkomende reparatie een kapot display of gebroken glas. Bij CallStars meld je eenvoudig jouw telefoon aan voor een schermreparatie. Je ziet meteen overzichtelijk de reparatiekosten, waarna je je telefoon langs kunt brengen in onze filialen in Breda of Tilburg.

Glazen CallStars Box

Veel klanten willen hun smartphone niet te lang missen. CallStars begrijpt dat! Wij zorgen voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. De reparatie wordt in onze winkels altijd binnen een half uur uitgevoerd en je hoeft geen afspraak te maken. Wanneer je bij ons langs komt in de winkel hoef je je smartphone zelfs niet uit het oog te verliezen. Je toestel wordt namelijk gerepareerd in onze glazen CallStars Box. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy A3 (2016). Ook vervangen wij de batterij, camera of achterkant graag voor jou, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je A3 (2016) kun je bij ons terecht.

Wanneer je je telefoon hebt aangemeld bij CallStars kan je jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking