Galaxy A3 2017
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy A3

De Samsung Galaxy A3 uit 2017 heeft een 4,7 inch scherm en duurzaam 3D Glass aan de achterkant. Het elegante toestel zorgt met een minimalistische vormgeving voor maximaal plezier.

Reparatie scherm Galaxy A3 2017

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy A3 (2017) een stevige telefoon is, is de meest voorkomende reparatie een gebroken glas of kapot display. Bij CallStars meld je eenvoudig jouw telefoon aan voor een schermreparatie. Online zie je overzichtelijk de reparatiekosten, waarna je je telefoon naar ons kunt opsturen of langs kunt brengen in onze filialen in Breda of Tilburg.

Snelle en secure reparatie

Veel klanten willen hun smartphone niet te lang missen. CallStars begrijpt dat! Wij zorgen voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Wanneer je bij ons langs komt in de winkel hoef je je smartphone zelfs niet uit het oog te verliezen. Je toestel wordt namelijk gerepareerd in onze glazen CallStars Box. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben. Ook wordt de reparatie in onze winkels altijd binnen een half uur uitgevoerd en hoef je geen afspraak te maken.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy A3 (2017). Ook vervangen wij de batterij, camera of achterkant graag voor jou, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je A3 kun je bij ons terecht.

Online jouw toestel aanmelden

Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven, maar ook online aanmelden en opsturen ter reparatie. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking