Galaxy A5 2016
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy A5 (2016)

De Samsung Galaxy A5 (2016) is voorzien van een 5,2 inch beeldscherm en heeft een prachtig Gorilla Glass. Dit slanke toestel is daardoor ideaal om foto’s en films mee te bekijken.

Reparatie scherm Galaxy A5 (2016)

Bij CallStars meld je eenvoudig jouw Galaxy A5 aan voor het vervangen van je beeldscherm. De reparatiekosten worden overzichtelijk in beeld gebracht en je kunt vervolgens je telefoon langs brengen in één van onze filialen in Breda of Tilburg.

Binnen 30 minuten

Het liefste wil je je smartphone niet te lang missen en dat begrijpen we bij CallStars maar al te goed. Wij zorgen altijd voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Bij ons in de winkels wordt jouw Samsung Galaxy A5 (2016) al binnen 30 minuten gerepareerd. En ook hoef je jouw toestel niet uit het oog te verliezen! Je Samsung Galaxy A5 (2016) wordt namelijk gerepareerd in onze glazen box.

Schermreparatie, software herstel of een nieuwe batterij

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy A5 (2016). Ook vervangen camera, batterij of achterkant, zodat jij weer volledig geniet van je smartphone. Ook voor software herstel van je Galaxy A5 kun je bij CallStars terecht.

Online aanmelden

Wanneer je je telefoon hebt aangemeld bij CallStars kan je jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking