Galaxy A5 2017
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy A5 (2017)

De Samsung Galaxy A5 is voorzien van een 5,2 inch beeldscherm en staat bekend om zijn levendige kleurweergave. Dit toestel is daardoor ideaal om foto’s en films mee te bekijken.

Reparatie scherm Galaxy A5 (2017)

Bij CallStars meld je eenvoudig jouw Galaxy A5 aan voor schermreparatie. Je ziet meteen overzichtelijk de reparatiekosten en kunt vervolgens je telefoon langs brengen in één van onze filialen in Breda of Tilburg.

Snelle reparatie van jouw toestel

Je smartphone wil je het liefste niet te lang missen en dat begrijpen we bij CallStars. Wij zorgen altijd voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Bij ons in de winkels wordt jouw Samsung Galaxy A5 al binnen 30 minuten gerepareerd. En je hoeft jouw toestel zelfs niet uit het oog te verliezen! Je Samsung Galaxy A5 wordt namelijk gerepareerd in onze glazen box.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy A5. Ook vervangen wij de batterij, camera of achterkant, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je Galaxy A5 kun je bij CallStars terecht.

Wanneer je je telefoon hebt aangemeld bij CallStars kan je jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking