Galaxy J1
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy J1

De Samsung Galaxy J1 herken je direct aan het compacte design van de telefoon. De telefoon werd in 2015 op de markt gebracht en heeft een laag prijskaartje in vergelijking met andere telefoons uit die tijd; een kenmerk van de Galaxy J serie.

Schermreparatie van je Galaxy J1 online regelen

De Galaxy J1 wordt ook wel gezien als een budgettelefoon. Hij is echter erg dun en licht, wat bij veel andere budgettelefoons niet het geval is. Hierdoor kan de telefoon sneller schade oplopen, zoals een kapot scherm. Je J1 schermreparatie regel je gemakkelijk online bij CallStars.

Reparatie in 60 minuten met gratis screenprotector

Door je reparatie online aan te melden, weten wij niet alleen dat je komt, maar ontvang je ook een gratis screenprotector. Vervolgens hoef je jouw telefoon alleen af te geven bij één van onze filialen in Breda of Tilburg voor je J1 reparatie. In 60 minuten loop jij weer de deur uit met een herboren telefoon.

Ook voor software herstel ga je naar CallStars

Onze repair guys kunnen veel meer dan alleen jouw scherm repareren. Ook voor software problemen of andere defecten ben je bij CallStars aan het juiste adres. Je krijgt 3 maanden op alle reparaties en je behoudt je garantie.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking