Galaxy J5 2016
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy J5 2016

De Samsung Galaxy J5 uit 2016 is de opvolger van de vorige Galaxy J5 en heeft enkele upgrades. Zo heeft het toestel een groter scherm en een betere camera en hardware. Zelfs met de verbeteringen ten opzichte van de voorganger, behoudt deze J5 zijn lage prijskaartje.

Galaxy J5 2016 schermreparatie in Breda of Tilburg

De stijlvolle telefoon is, net als de meeste smartphones, behoorlijk dun. Een kleine klap kan dus al snel nare gevolgen hebben. Niemand wil rondlopen met een gebarsten scherm. Een J5 2016 schermreparatie in Breda of Tilburg laat je daarom over aan CallStars.

Voor alle defecten een oplossing

CallStars doet echter veel meer dan alleen schermreparaties. Voor alle defecten kun je bij ons terecht; van de camera’s tot de sensoren of voor waterschade. Wij regelen je J5 2016 reparatie in 60 minuten en je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie, met behoud van de fabrieksgarantie.

Meld je reparatie online aan voor een gratis screenprotector

Op onze website kun je gemakkelijk je reparatie online aanmelden. Zo weet je direct wat de kosten zijn van de reparatie. Wij weten ook dat je komt, dus hoeft u nooit te wachten. Als bedankje voor het online aanmelden, krijg je van ons een gratis screenprotector om toekomstige schade tegen te gaan.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking