Galaxy J5 Prime
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
  • Verlies je toestel niet uit het oog
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy J5 Prime

De Samsung Galaxy J5 Prime werd in 2017 geïntroduceerd in Nederland. Het toestel heeft een 5 inch scherm en heeft, net als alle modellen uit de J serie, een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met de brede selfie functie is de telefoon perfect geschikt voor het maken van groepsfoto’s.

Galaxy J5 Prime reparatie in Breda of Tilburg

De telefoon is maar 8,1mm dik, dus redelijk fragiel. Een klein stootje kan dus al snel een hoop ellende opleveren. Neem een kapotte telefoon niet voor lief en regel je J5 Prime reparatie bij CallStars! Wij repareren je telefoon snel en deskundig zodat je snel weer door kunt met je dag.

No cure, no pay voor je reparatie

Bij CallStars betaal je alleen voor je reparatie wanneer je telefoon gemaakt is. Je J5 Prime repareren is natuurlijk geen probleem voor ons en we geven 3 maanden garantie op de reparatie. Daarnaast behoud je de fabrieksgarantie, zodat je volledig zorgeloos met je telefoon rond kunt lopen.

Je J5 Prime reparatie online aanmelden

We stellen het op prijs als je ons laat weten dat je komt. Dit doe je door je reparatie online aan te melden. We geven je direct inzichten in de reparatiekosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als bedankje voor het aanmelden, geven we jou een gratis screenprotector. 

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking