Galaxy J7 2016
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • Verlies je toestel niet uit het oog
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy J7 2016

De Samsung Galaxy J7 uit 2016 is de opvolger van de gelijknamige versie uit 2015 en is voorzien van betere specificaties. De telefoon behoudt het 5,5 inch scherm van de vorige versie en heeft nog altijd een lage prijs in vergelijking met andere smartphones uit het jaartal.

Je J7 uit 2016 repareren bij CallStars

Een beschadiging aan je telefoon overkomst de besten onder ons. CallStars zorgt ervoor dat jouw telefoon er weer als nieuw uit ziet. We regelen de J7 2016 reparatie snel en vakkundig vanuit één van onze winkels in Breda of Tilburg, waarbij jij jouw telefoon niet uit het zicht hoeft te verliezen.

Gemakkelijk online aan te melden

Wij vinden het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Wij repareren je telefoon tegen een goedkoop tarief en je kunt precies zien hoe goedkoop dit is op onze website. Meld je J7 2016 reparatie online aan en ontvang een gratis screenprotector, als bedankje dat je ons laat weten dat je komt.

Een oplossing voor alle defecten

Of je nu kampt met een kapot scherm of een defecte luidspreker; CallStars lost het voor je op. Je krijgt bij ons 3 maanden garantie op je reparatie, welke maximaal 60 minuten duurt. Je betaalt bij CallStars alleen als je telefoon gemaakt is, als deel van onze “no cure, no pay” beleid.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking