Galaxy Note 4
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • Verlies je toestel niet uit het oog
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy Note 4

De Galaxy Note 4 is een phablet van Samsung die in 2014 geïntroduceerd werd. Het is de opvolger van de Samsung Galaxy Note 3. Het toestel beschikt over een 5.7 inch display en de beste Samsung technologie van die tijd.

Galaxy Note 4 reparatie in Breda of Tilburg

Hoewel de Galaxy Note 4 een stevig apparaat is, zijn er altijd dingen die kapot kunnen gaan. Denk hierbij aan een defecte camera of powerbutton, maar ook waterschade is natuurlijk mogelijk. Bij CallStars kun je eenvoudig online jouw telefoon aanmelden voor een reparatie. Je ziet dan meteen de reparatiekosten en je kunt dan je Galaxy Note 4 langsbrengen voor reparatie bij één van onze filialen in Breda of Tilburg.

Gratis screenprotector bij online aanmelding!

Dat is niet het enige waarvan je profiteert wanneer je jouw Galaxy Note 4 reparatie laat doen door CallStars. Wanneer je de reparatie online aanmeldt, krijg je een gratis screenprotector van ons. Wanneer je jouw telefoon laat repareren bij ons in Breda of Tilburg, heb je ook nog eens je telefoon in 60 minuten weer als nieuw in je handen.

Behoud van je garantie

CallStars geeft 3 maanden garantie op de reparatie en je behoudt ook nog eens de fabrieksgarantie! Je betaalt ook alleen als we jouw telefoon hebben kunnen maken, als deel van onze No Cure, No Pay garantie. Regel je Galaxy Note 4 reparatie online en lever hem af bij onze winkels in Breda of Tilburg. 

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking