Galaxy Note 8
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is een Android smartphone met een vullend scherm dat doorloopt in de randen. De Note 8 is de verbeterde versie van de Samsung Galaxy S8 en heeft een dubbele camera een de achterkant.

Reparatie scherm Galaxy Note 8

De meest voorkomende reparatie bij de Samsung Galaxy Note 8 is een gebroken glas of kapot scherm. Meld eenvoudig online jouw telefoon aan voor een schermreparatie. Je ziet meteen overzichtelijk de reparatiekosten en kunt vervolgens je telefoon langs brengen in één van onze filialen in Breda of Tilburg.

Snelle reparatie

Je smartphone wil je het liefste niet te lang missen. Bij CallStars begrijpen we dat. Wij zorgen voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Bij ons in de winkel hoef je je smartphone zelfs niet uit het oog te verliezen. Je Samsung Galaxy Note 8 wordt namelijk gerepareerd in onze glazen box. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben. Ook wordt de reparatie altijd binnen een half uur uitgevoerd en hoef je geen afspraak te maken.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy Note 8. Ook vervangen wij de batterij, camera of achterkant, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je Note 8 kun je bij CallStars terecht.

Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking