Galaxy S4 Mini
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • Verlies je toestel niet uit het oog
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S4 Mini

De Samsung Galaxy S4 Mini is de kleinere versie van de Galaxy S4 en is beschikbaar in de kleuren wit en zwart. De smartphone heeft een Super AMOLED-display van 4,3 inch, in tegenstelling tot de 4,99 inch van de normale Galaxy S4. De telefoon is zeer licht, met een gewicht van 107 gram.

Samsung Galaxy S4 Mini reparatie

Hoewel de Samsung Galaxy S4 Mini minder weegt dan de reguliere editie, is hij met een dikte van 8,9mm wel iets dikker. Dat betekent echter niet dat de smartphone onbreekbaar is. Mocht er toch ooit iets defect zijn, wil je dit natuurlijk zo goedkoop en snel mogelijk laten repareren.

Razendsnelle reparatie

CallStars zorgt ervoor dat jij niet lang zonder je vertrouwde S4 Mini hoeft te lopen. In 60 minuten is je Samsung Galaxy S4 Mini reparatie voltooid en kun jij weer vrolijk verder.

No cure, no pay

Wanneer je jouw Samsung Galaxy S4 Mini laat repareren bij CallStars, hoef je alleen te betalen wanneer wij hem daadwerkelijk kunnen maken. Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector! 

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking