Galaxy S4
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • Verlies je toestel niet uit het oog
  • Behoud van je garantie
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • No cure, No pay
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 is de opvolger van de Samsung Galaxy S3 en kwam in het tweede kwartaal van 2013 in Nederland uit. De smartphone heeft een full HD scherm van 4,99 inch en een lengte van 136,6mm. Deze telefoon wordt nog altijd veel gebruikt en je wil er dan ook nog lang plezier van hebben.

Samsung Galaxy S4 repareren

Net als de meeste hedendaagse smartphones is de Samsung Galaxy S4 met een dikte van 7,9mm nogal dun. Wanneer je hem dus per ongeluk laat vallen, loopt de smartphone vaak snel beschadigingen op. CallStars is expert op het gebied van Samsung Galaxy S4 schermreparaties en overige reparaties.

Reparatie in 60 minuten

CallStars onderscheidt zich met razendsnelle reparatie. Wij hebben jouw Samsung Galaxy S4 in 60 minuten weer volledig aan de praat, waardoor jij niet te lang zonder zit. Daarbij krijg je 3 maanden garantie op de reparatie.

Gemakkelijk online aanmelden

Een reparatie regelen bij CallStars doe je gemakkelijk en snel online op onze website. Hier zie je meteen hoeveel de reparatie gaat kosten en daarna kan je jouw toestel afgeven bij één van onze filialen. 

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking