Galaxy S5 Mini
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • Verlies je toestel niet uit het oog
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 30 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S5 Mini

Dit toestel is het kleine broertje van de Samsung Galaxy S5. De Mini is een compacte versie van de S5 en heeft een lagere prijs. Met de recente versie van Android ben je klaar voor de toekomst!

Reparatie scherm Galaxy S5 Mini

De Galaxy S5 Mini is een degelijke telefoon, maar de meest voorkomende reparatie is toch een kapot display. Voor een Samsung S5 Mini reparatie ben je bij CallStars aan het juiste adres! Je kunt online eenvoudig jouw Galaxy S5 Mini aanmelden voor een schermreparatie. Je ziet dan meteen overzichtelijk de reparatiekosten, waarna je jouw telefoon langs kunt brengen in onze filialen in Breda of Tilburg.

Reparatie binnen een half uur

Wij begrijpen dat je je smartphone liever niet te lang wilt missen. CallStars zorgt daarom voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Wanneer je bij ons langs komt in de winkel hoef je je Samsung toestel zelfs niet uit het oog te verliezen. Onze repair guys werken namelijk vanuit de glazen CallStars Box aan jouw S5 Mini. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben! Ook wordt de reparatie in onze winkels altijd binnen 30 minuten uitgevoerd.

Online jouw toestel aanmelden

Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking