Galaxy S5
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 is de succesvolle opvolger van de Galaxy S4. Met een 5,1 inch full-HD scherm en een 16 megapixel camera is dat ook niet zo gek!

Reparatie scherm Galaxy S5

De Galaxy S5 is een stevige telefoon, maar de meest voorkomende reparatie is toch een kapot display. Voor een Samsung S5 reparatie ben je bij CallStars aan het juiste adres! Je kunt online eenvoudig jouw Galaxy S5 aanmelden voor een schermreparatie. Je ziet dan meteen overzichtelijk de reparatiekosten van jouw toestel, waarna je je telefoon langs kunt brengen in onze filialen in Breda of Tilburg.

Reparatie binnen een half uur

Wij begrijpen dat je je smartphone liever niet te lang wilt missen. CallStars zorgt daarom voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Wanneer je bij ons langs komt in de winkel hoef je je Samsung toestel zelfs niet uit het oog te verliezen. Onze repair guys werken namelijk vanuit de glazen CallStars Box. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben! Ook wordt de reparatie in onze winkels altijd binnen 30 minuten uitgevoerd, waardoor je nooit lang hoeft te wachten.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy S5. Ook vervangen wij de laadconnector, camera, het middenframe of de achterkant graag voor jou, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je S5 kun je bij ons in Breda of Tilburg terecht.

Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking