Galaxy S6 Edge
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S6 Edge

Dit toestel is voorzien van een 5,1 inch scherm dat aan beide zijkanten afloopt. De rand toont bijvoorbeeld agenda afspraken en notificaties van sociale media.

Reparatie scherm Galaxy S6 Edge

De Galaxy S6 Edge is een stevige telefoon, maar de meest voorkomende reparatie is toch een kapot display of gebroken glas. Voor een Samsung S6 Edge reparatie ben je bij CallStars aan het juiste adres. Je kunt eenvoudig online jouw S6 Edge aanmelden voor een schermreparatie. Je ziet meteen overzichtelijk de reparatiekosten, waarna je je telefoon langs kunt brengen in onze filialen in Breda of Tilburg.

Reparatie binnen 30 minuten

Wij begrijpen dat je je smartphone liever niet te lang wilt missen. CallStars zorgt voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Wanneer je bij ons langs komt in de winkel voor reparatie hoef je je Galaxy S6 Edge zelfs niet uit het oog te verliezen. Onze reparateurs werken namelijk vanuit de glazen CallStars Box. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben! Ook wordt de reparatie in onze winkels altijd snel en binnen 30 minuten uitgevoerd.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge. Ook vervangen wij de oplaadconnector, camera, headphone jack of achterkant graag voor jou, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je Galaxy S6 Edge kun je bij ons in Breda of Tilburg terecht.

Online jouw toestel aanmelden

Je kunt jouw toestel hier online aanmelden. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en wij helpen je snel en secuur! Daarna kan je jouw toestel afgeven in onze winkel in Breda of Tilburg.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking