Galaxy S6
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S6

Deze opvolger van de Galaxy S5 is een krachtige Android-smartphone. Met een 16-megapixelcamera en voorzien van verbeterde vingerafdrukscanner is dit hét toestel van 2015. Ook is er een variant met gebogen schermranden: de Samsung Galaxy S6 Edge.

Reparatie scherm Galaxy S6

De Galaxy S6 is een stevige telefoon, maar de meest voorkomende reparatie is toch een kapot display of gebroken glas. Bij CallStars meld je eenvoudig jouw Galaxy S6 aan voor een schermreparatie. Je ziet meteen overzichtelijk de reparatiekosten, waarna je je telefoon langs kunt brengen in onze filialen in Breda of Tilburg.

Snelle en secure reparatie

Je smartphone is je beste vriend en die wil je liever niet te lang missen. CallStars begrijpt dat en zorgt voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Wanneer je bij ons langs komt in de winkel hoef je je Galaxy S6 zelfs niet uit het oog te verliezen. In onze glazen CallStars Box zie je namelijk dat wij niets te verbergen hebben! Ook wordt de reparatie in onze winkels altijd binnen 30 minuten uitgevoerd en hoef je geen afspraak te maken.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy A6. Ook vervangen wij de batterij, camera of achterkant graag voor jou, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je A6 kun je bij ons in Breda of Tilburg terecht.

Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking