Galaxy S7 Edge
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is een nieuwe smartphone met een 5,5 inch dual-edge display. Het toestel heeft een innoverend ontwerp met een licht gebogen scherm. De Samsung Galaxy S7 Edge is ook beschikbaar zonder gebogen scherm, namelijk de Samsung Galaxy S7

Schermreparatie voor de Galaxy S7 Edge

De Galaxy S7 Edge is een stevige telefoon, maar de meest voorkomende reparatie is toch een kapot display of gebroken glas. Voor een Samsung S7 Edge reparatie ben je bij CallStars aan het juiste adres. Je kunt eenvoudig jouw S7 Edge aanmelden voor een schermreparatie. Je ziet meteen overzichtelijk de reparatiekosten, waarna je je telefoon langs kunt brengen in onze filialen in Breda of Tilburg.

Reparatie binnen een half uur

Wij begrijpen dat je jouw smartphone liever niet te lang wilt missen. CallStars zorgt voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Wanneer je bij ons langs komt in de winkel hoef je je Galaxy S7 Edge zelfs niet uit het oog te verliezen. Onze reparateurs werken namelijk vanuit onze glazen CallStars Box. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben! Ook wordt de reparatie in onze winkels altijd binnen 60 minuten uitgevoerd en hoef je geen afspraak te maken.

Galaxy S7 Edge reparatie voor je scherm, batterij of software

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy S7 Edge. Ook vervangen wij de batterij, camera of achterkant graag voor jou, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je Galaxy S7 Edge kun je bij ons in Breda of Tilburg terecht.

Meld je samsung telefoon online aan!

Je kunt jouw toestel gemakkelijk online aanmelden ter reparatie. Wanneer je ons laat weten dat je komt, ontvang je een gratis screenprotector cadeau! Zo kun je verdere schade aan je telefoon voorkomen. Ook vind je in onze winkels telefoonhoesjes voor alle soorten telefoons, om dit nóg beter aan te pakken. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en wij helpen je snel en secuur! Daarna kan je jouw toestel toestel afgeven in onze winkel in Breda of Tilburg.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking