Galaxy S7
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Behoud van je garantie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is hét toestel uit 2016 en de opvolger van de Galaxy S6. De reguliere S7 heeft een 5,1 inch scherm met QHD-resolutie. De Galaxy S7 Edge heeft zelfs een 5,5 inch scherm! Met indrukwekkende specificaties is dit toestel nog altijd een briljante keuze wanneer je op zoek bent naar een telefoon van hoge kwaliteit.

 

Snelle en vakkundige Samsung Galaxy S7 reparatie

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy S7 een stevige telefoon is, is de meest voorkomende reparatie een kapot scherm of gebroken glas. Bij CallStars meld je eenvoudig jouw telefoon aan voor een schermreparatie. Je ziet online meteen overzichtelijk de reparatiekosten en kunt vervolgens je telefoon langs brengen in onze filialen in Breda of Tilburg. Hierbij hoef je niet lang te wachten, want wij repareren jouw telefoon binnen 60 minuten! Je hoeft je vertrouwde S7 niet eens uit het oog te verliezen door middel van onze glazen CallStars Box.

Een oplossing voor ieder defect

CallStars helpt je graag met de reparatie van jouw Samsung Galaxy S7. Dit hoeft niet persé een schermreparatie te zijn; ook voor het vervangen van de batterij, camera, achterkant of andere zaken kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je Samsung Galaxy S7 kun je bij ons terecht.

 

Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector! Zo kun je toekomstige schade voorkomen. 

 

Behoud je fabrieksgarantie

Wij zorgen graag dat jij weer zorgeloos op pad kunt met je telefoon. Wanneer je kiest voor een reparatie bij CallStars, behoud je altijd je fabrieksgarantie. Daarbovenop krijg je 3 maanden garantie op de reparatie die wij uitvoeren en betaal je alleen wanneer we jouw toestel hebben gemaakt. Zo betaal je niet voor iets dat helaas niet verholpen kan worden.

Meld je reparatie snel aan en kom langs in één van onze winkels! Onze repair boys helpen je graag verder.

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking