Galaxy S8 Plus
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S8 Plus

Met een 6,2 inch touchscreen en 12 megapixel camera is de Samsung Galaxy S8+ een bijzonder toestel. Het ontwerp heeft een strakke afwerking en is tevens waterproof!

Reparatie scherm Galaxy S8+

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy S8 Plus een stevige telefoon is, is de meest voorkomende reparatie een kapot scherm. CallStars helpt je graag met een schermreparatie. Je ziet online meteen overzichtelijk de reparatiekosten van jouw toestel en je kunt vervolgens je telefoon langs brengen in onze filialen in Breda of Tilburg.

Snelle reparatie

Omdat je je smartphone liever niet te lang wilt missen, zorgt CallStars voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Wanneer je bij ons langs komt in de winkel hoef je je smartphone zelfs niet uit het oog te verliezen. Onze repair guys werken namelijk vanuit de glazen CallStars Box aan de reparatie van jouw Galaxy S8+. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben! Ook wordt de reparatie in onze winkels altijd binnen een half uur uitgevoerd en hoef je dus geen afspraak te maken.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy 8 Plus. Ook vervangen wij graag de batterij, camera of achterkant, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je Samsung Galaxy S8+ kun je bij ons terecht.

Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven ter reparatie. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking