Galaxy S8
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 heeft een voorkantvullend scherm en een camera van hoogwaardige kwaliteit. Door het infinity display tilt de S8 de kwaliteit van de Samsung Galaxy S7 naar een hoger niveau.

Reparatie scherm Galaxy S8

De meest voorkomende reparatie bij de Samsung Galaxy S8 is een kapot display of gebroken glas. Bij CallStars kun je eenvoudig online jouw telefoon aanmelden voor een schermreparatie. Je ziet meteen overzichtelijk de reparatiekosten en kunt vervolgens je toestel naar langs brengen in één van onze filialen in Breda of Tilburg.

Binnen 30 minuten geholpen

Het liefste wil je je smartphone niet te lang missen. Dat begrijpen we bij CallStars heel goed. Wij zorgen voor secuur onderhoud en de snelste reparaties. Ook hoef je bij ons in de winkels je smartphone zelfs niet uit het oog te verliezen. Je Samsung Galaxy S8 wordt namelijk gerepareerd in onze glazen box. Zo zie je dat wij niets te verbergen hebben. Ook wordt de reparatie altijd binnen een half uur uitgevoerd en hoef je geen afspraak te maken.

Schermreparatie, batterij of software herstel

CallStars helpt je graag met het vervangen van het scherm van de Samsung Galaxy S8. Ook vervangen wij de oplaadconnector, camera, headphone jack of achterkant, zodat jij weer volledig kunt genieten van je smartphone. Ook voor software herstel van je Galaxy S8 kun je bij CallStars terecht.

Je kunt jouw toestel bij ons in de winkel in Breda of Tilburg afgeven ter reparatie. Vul eenvoudig je gegevens in op onze website en ontvang een gratis screenprotector. Dan helpen wij jou graag! Natuurlijk kun je voor overige vragen altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

 

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking