Galaxy S9 Plus
Waarom Callstars Repair?
  • No cure, No pay
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • 6 maanden garantie op de reparatie
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy S9 Plus

Voordat de Samsung Galaxy 9 Note uitkwam, was de Samsung S9 plus een lange tijd het vlaggenschip van Samsung. De Samsung S9 plus beschikt over een infinity display en heeft een groter scherm van 6,2 inch dan zijn kleine broertje, de Samsung S9, die een scherm heeft van 5,8 inch. Bovendien beschikt de Samsung S9 plus over een dubbele camera waarmee haarscherpe foto’s genomen kunnen worden. De infinity display brengt echter ook nadelen met zich mee. Het scherm van de Samsung S9 plus is namelijk erg fragiel en gaat makkelijk kapot. Wanneer je toestel kapot gaat, is daar gelukkig CallStars. Bij CallStars zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van jouw Samsung S9 plus. Wij voeren alle reparaties aan jouw Samsung S9 plus zonder problemen uit.

Professionele reparatie van jouw Samsung S9 plus

Bij CallStars zorgen wij ervoor dat jouw Samsung S9 plus reparatie vakkundig en snel wordt uitgevoerd. Doordat onze repair guys beschikken over jarenlange ervaring kunnen zij ervoor zorgen dat de reparatie van jouw toestel binnen 30 minuten is uitgevoerd. Bovendien maken wij tijdens de reparatie alleen gebruik van hoogwaardige originele onderdelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat wij onze kwaliteit en snelheid hoog houden.

Transparantie ten top

Bij CallStars stellen wij transparantie centraal tijdens de reparatie van jouw Samsung S9 plus. Wij voeren de reparatie van jouw toestel uit vanuit een glazen box. Hierdoor kun je precies zien wat onze repair guys doen en hoef je jouw telefoon nooit uit het oog te verliezen. Bovendien krijg je bij CallStars 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Meld jouw reparatie nu online aan

Bij CallStars is het nu mogelijk om de reparatie van jouw Samsung S9 plus online aan te melden. Hierdoor kun je meteen zien wat je kwijt bent voor de reparatie van jouw telefoon. Bovendien kunnen onze repair guys jouw reparatie op deze manier alvast voorbereiden waardoor ze de reparatie van jouw toestel nog sneller kunnen uitvoeren. Alsof dit nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een screenprotector cadeau als je jouw reparatie online aanmeldt. 

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking