Samsung A10
Waarom Callstars Repair?
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • No cure, No pay
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy A10

De Samsung Galaxy A10 is één van de nieuwste topmodellen van Samsung in 2019. De telefoon beschikt over een infinity display met vingerafdrukscanner. Verder is het toestel voorzien van een flink verbeterde camera en andere nieuwe functies. Kortom; de Galaxy A10 is een must-have voor elke Samsung-fanaat én liefhebbers van goede telefoons.

Vakkundige Samsung Galaxy A10 reparatie

Hoewel het oneindig beeldscherm prachtig is en fijn werkt, is het meest voorkomende schade aan de Galaxy A10 een kapot beeldscherm van een gebroken glas. Dit kan de functionaliteit van het toestel flink in de weg zitten. Bij CallStars meld je eenvoudig online jouw telefoon aan voor een reparatie van je beeldscherm, camera, USB connector, batterij of achterkant. Op onze website zie je overzichtelijk de reparatiekosten van jouw Galaxy A10. Heb je het formulier ingevuld? Dan ontvang je van ons gratis screenprotector na de reparatie. Zo voorkomen dat het nog een keer gebeurt.

Binnen 60 minuten gerepareerd

Bij CallStars begrijpen we dat je je smartphone niet te lang wilt missen. Wij zorgen daarom altijd voor secuur onderhoud en snelle reparaties. De reparatie van jouw Galaxy A10 wordt altijd binnen het uur uitgevoerd. Ook hoef je in onze winkels je smartphone niet uit het oog te verliezen. Je Samsung Galaxy A10 wordt namelijk gerepareerd in de glazen CallStars box.

Geen oplossing, geen betaling

In één van onze winkels in  Breda  of  Tilburg kun je altijd terecht voor de reparatie van jouw A10. Hoewel geldt altijd; geen oplossing, geen betaling. Zo betaal je alleen als we jouw telefoon hebben kunnen repareren. Ook krijg je altijd garantie op de reparatie. Onze ervaren reparatie jongens helpen je graag verder! Kom je snel eens langs?

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking