Samsung Note 10
Waarom Callstars Repair?
  • Gerepareerd in 60 minuten
  • Reparatie in Breda of Tilburg
  • 6 maanden garantie op de reparatie
  • No cure, No pay
Totale reparatiekostenSelecteer eerst wat er kapot is aan je toestel

Laat weten dat je komt
en ontvang een gratis screen protector.

Samsung Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 10 is één van de nieuwste topmodellen van Samsung in 2019. De telefoon beschikt over een infinity display met vingerafdrukscanner. Verder is het toestel voorzien van een flink verbeterde camera en andere nieuwe functies. Kortom; de Galaxy Note 10 is een must-have voor iedere Samsung-fanaat én liefhebbers van goede telefoons.

Vakkundige Samsung Galaxy Note 10 reparatie

Hoewel het infinity display prachtig is en fijn werkt, is de meest voorkomende schade aan de Galaxy Note 10 een kapot display of een gebroken glas. Dit kan de functionaliteit van het toestel flink in de weg zitten. Bij CallStars meld je eenvoudig online jouw telefoon aan voor een reparatie van je display, camera, USB connector, batterij of back cover. Op onze website zie je overzichtelijk de reparatiekosten van jouw Galaxy Note 10. Heb je het formulier ingevuld? Dan ontvang je van ons een gratis screenprotector na de reparatie. Zo voorkom je dat het nog een keer gebeurt.

Binnen 60 minuten gerepareerd

Bij CallStars begrijpen we dat je je smartphone niet te lang wilt missen. Wij zorgen daarom altijd voor secuur onderhoud en snelle reparaties. De reparatie van jouw Galaxy Note 10 wordt altijd binnen het uur uitgevoerd. Ook hoef je in onze winkels je smartphone niet uit het oog te verliezen. Je Samsung Galaxy Note 10 wordt namelijk gerepareerd in de glazen CallStars box.

No cure, no pay

In één van onze winkels in Breda of Tilburg kun je altijd terecht voor de reparatie van jouw Note 10. Hierbij geldt altijd; no cure, no pay. Zo betaal je alleen als we jouw telefoon hebben kunnen repareren. Ook krijg je altijd garantie op de reparatie. Onze ervaren repair boys helpen je graag verder! Kom je snel eens langs?

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking