28-05-2018

4 telefoon reparatie tips van CallStars

Een barst in je scherm, een camera die niet meer voldoet of een batterij dien zijn beste tijd wel heeft gehad? Dan is het tijd om je telefoon te laten repareren door een expert. Bij CallStars is de kans namelijk groot dat je telefoon gerepareerd kan worden, zodat je geen nieuwe smartphone hoeft te kopen. Waar moet je bij de reparatie van je telefoon op letten? Wat kan CallStars hierin voor jou betekenen?

Telefoon kapot! Wat nu?

De kans dat je telefoon kapot gaat is een stuk groter dan bij andere elektronische apparaten. Je gebruikt jouw smartphone overal, dus de kans is ook groter dat je ‘m een keer laat vallen. Wat je het beste kunt doen als je telefoon kapot is? Laten repareren! In de meeste gevallen kan CallStars je namelijk helpen met de reparatie van jouw telefoon, waardoor je een hoop geld bespaart.

Tip1: Garantie op je reparatie

Je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je geld uitgeeft aan een reparatie die niet geheel voldoet. Daarom is het belangrijk om altijd eerst te checken of je garantie op je telefoonreparatie krijgt. Bij CallStars krijg je altijd ten minste 3 maanden garantie op de reparatie. Ook hebben wij afspraken met diverse fabrikanten, zodat je je telefoongarantie behoudt. Wij vertellen je hier graag alles over in één van onze winkels in Breda of Tilburg.

Tip 2: Jouw telefoon weer als nieuw

Iedereen kent wel iemand met een flinke barst in het scherm van zijn of haar telefoon. Niet gek ook: als je smartphone valt, is er een grote kans dat je scherm barst. Bij een telefoonscherm reparatie door CallStars wordt het schermpaneel, het touchscreen en de beschermlaag over je scherm vernieuwd. Zo ziet de voorkant van jouw smartphone er meteen weer als nieuw uit!

Tip 3: Houd zelf de controle

In veel steden en dorpen zijn telefoonreparatiezaken die jou graag helpen met de reparatie van je telefoon. Kijk van tevoren goed naar de ervaringen van anderen. Zo krijg je een beter beeld van de kwaliteiten van de reparatiestore. Houd er ook rekening mee dat je mij sommige winkels je telefoon moet afgeven. Bij CallStars werken de repairguys vanuit een glazen box, waardoor je altijd zelf de controle houdt over jouw telefoon. Zo transparant als glas!

Tip 4: Mijn telefoon is niet meer te repareren

In sommige gevallen kunnen zelfs de experts van CallStars jouw telefoon niet meer repareren. Dan is het tijd voor een nieuwe telefoon. Een nieuwe telefoon is vaak prijzig en wellicht zit je daar niet op te wachten. Waarom zou je veel geld uitgeven aan een telefoon als het ook een stuk goedkoper kan? Heb je al wel eens aan een refurbished telefoon gedacht? CallStars Refurbished is gespecialiseerd in het reviseren van een telefoon die niet meer als nieuw kan worden verkocht. De telefoons worden uitgebreid getest en gerepareerd waar nodig. Hierna kun jij die opgeknapte telefoon kopen voor een aantrekkelijke prijs! Kijk dus zeker eens naar de mogelijkheden bij CallStars Refurbished!

Vragen over telefoonreparatie

Heb je na het lezen van dit blogartikel nog vragen over de reparatie van je telefoon? De experts van CallStars helpen je graag met al jouw vragen. Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 076 763 19 53.

Terug naar blog
© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking