Zakelijk

Als ondernemer is het belangrijk dat je werknemers altijd bereikbaar blijven. Werkt een toestel niet meer naar behoren? Dan kan dat gevolgen hebben voor de productiviteit van de werknemers. Callstars geeft zakelijke klanten alles in handen om efficiënt te sturen op hun phone park. Dit doen we voor de scherpste tarieven. Wil je persoonlijk advies over de mogelijkheden op zakelijk gebied? Neem direct contact met ons op, onze experts staan voor je klaar.

Duurzamere oplossing voor je phone park

Een tijd geleden werd er vaak gekozen voor een nieuwe smartphone, maar in het tijdperk met milieuvervuiling en de transitie naar een circulaire economie is dat niet meer te verantwoorden. Kies jij ook voor duurzamere oplossingen voor je phone park? Bedrijven en winkels kunnen bij ons terecht voor het inkopen van verschillende devices. Wij verkopen smartphones en tablets tegen een scherp tarief en bieden daarbij ook duurzamere oplossingen.

Reparaties en onderhoud

Callstars biedt reparaties van verschillende devices, zoals zakelijke laptops, computers, tablets, smartphones en smartwachtes. Je kunt langskomen bij ons op kantoor voor de reparatie. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor het opsturen van het toestel of laat een van onze experts langskomen op locatie. Zo is er altijd een manier die het beste bij de onderneming past.

Telefoonaccessoires

Voor bedrijven en winkels verkopen we efficiënte en kwalitatieve telefoonaccessoires voor alle grote merken onder eigen merk. Het voordeel: kwaliteit voor een soepele prijs. Je kunt bij ons terecht voor onder andere opladers, autoladers, headsets, tempered glass en telefoonhoesjes.

Zakelijke abonnementen

Als KPN Business Partner leveren wij zakelijke abonnementen om de totale bereikbaarheid op dat gebied te regelen.

Vragen over Callstars Zakelijk of wil je meer informatie over de services? Laat je dan terugbellen door een van onze accountmanagers.

© Copyright 2024 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking