Selecteer uw toestel

Bij CallStars meld je eenvoudig jouw toestel aan voor reparatie. Selecteer hieronder jouw toestel en klik aan wat jouw toestel mankeert. Je ziet overzichtelijk de kosten van een reparatie bij CallStars. Laat je weten dat je jouw toestel komt langsbrengen? Dan ontvang je een gratis screen protector van ons!

Kies hier uw merk:

Apple
Samsung
HTC
LG
Huawei
Sony
Motorola
Nokia
Microsoft
Acer
Asus
Oneplus
Oppo

Kom langs bij een CallStars reparatiepunt.

  • Kom langs zonder afspraak
  • Binnen 30 minuten gerepareerd
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie
  • 6 maanden garantie
  • No cure, no pay
  • Al 15 jaar ervaring

Reparatie

Je smartphone is je beste vriend en die wil je liever niet te lang missen wanneer deze onverhoopt schade op heeft gelopen. CallStars begrijpt dat! Wij zorgen voor secuur onderhoud en de snelste reparaties van jouw telefoon in Breda of Tilburg. In onze winkels hoef je je telefoon bij reparatie zelfs niet uit het oog te verliezen. Onze repair guys werken namelijk vanuit een glazen box. In de glazen CallStars Box zie je dat wij niets te verbergen hebben! Bovendien werken wij enkel met originele en hoogwaardige materialen. Zo zorgen wij voor een reparatie van hoogstaande kwaliteit. Ook wordt de reparatie van jouw telefoon in onze winkels in Breda en Tilburg altijd binnen een half uur uitgevoerd. Je hoeft dus zelfs geen afspraak te maken! Maak je wel een afspraak voor de reparatie van jouw telefoon dan is dat zowel voor jezelf als voor ons handig. Op deze manier weet jij van tevoren wat je kwijt bent voor de reparatie en wij weten al wat er mis is met jouw telefoon en kunnen onszelf hier op voorbereiden.

Telefoon reparatie Breda

Telefoon reparatie in Breda aan verschillende toestellen

Bij Callstars voeren wij telefoon reparatie in Breda uit aan verschillende toestellen. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten weten zij precies hoe ze om moeten gaan met de verschillende toestellen. Dit zorgt ervoor dat u met al uw defecten bij ons terecht kunt. Callstars is dan ook de perfecte partner om u te helpen met al uw reparaties.

Online aanmelden

CallStars werkt graag transparant. Je ziet bij ons altijd vooraf wat de reparatie van jouw telefoon gaat kosten. Je meldt eenvoudig jouw telefoon bij ons aan voor bijvoorbeeld een schermreparatie of een nieuwe accu. Op onze website zie je meteen de reparatiekosten en je kunt vervolgens je telefoon langs brengen in onze filialen in Breda of Tilburg. Als je ons via de website laat weten dat je langskomt, ontvang je van ons een gratis screenprotector voor je telefoon. 

© Copyright 2023 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking