Selecteer uw toestel

Bij CallStars meld je eenvoudig jouw toestel aan voor reparatie. Selecteer hieronder jouw toestel en klik aan wat jouw toestel mankeert. Je ziet overzichtelijk de kosten van een reparatie bij CallStars. Laat je weten dat je jouw toestel komt langsbrengen? Dan ontvang je een gratis screen protector van ons!

Kies hier uw merk:

Apple
Samsung
HTC
LG
Huawei
Sony
Motorola
Nokia
Microsoft
Acer

Kom langs bij een CallStars reparatiepunt.

  • Kom langs zonder afspraak
  • Binnen 30 minuten gerepareerd
  • Gratis parkeren
  • Heerlijke koffie
  • 6 maanden garantie
  • No cure, no pay
  • Al 15 jaar ervaring

Telefoon reparatie in Breda en Tilburg

Je smartphone is je beste vriend en die wil je liever niet te lang missen wanneer deze onverhoopt schade op heeft gelopen. CallStars begrijpt dat! Wij zorgen voor secuur onderhoud en de snelste reparaties van jouw telefoon in Breda of Tilburg. In onze winkels hoef je je telefoon bij reparatie zelfs niet uit het oog te verliezen. Onze repair guys werken namelijk vanuit een glazen box. In de glazen CallStars Box zie je dat wij niets te verbergen hebben! Ook wordt de reparatie van jouw telefoon in onze winkels in Breda en Tilburg altijd binnen een half uur uitgevoerd. Je hoeft dus zelfs geen afspraak te maken!

Online aanmelden

CallStars werkt graag transparant. Je ziet bij ons altijd vooraf wat de reparatie van jouw telefoon gaat kosten. Je meldt eenvoudig jouw telefoon bij ons aan voor bijvoorbeeld een schermreparatie of een nieuwe accu. Op onze website zie je meteen de reparatiekosten en je kunt vervolgens je telefoon langs brengen in onze filialen in Breda of Tilburg. Als je ons via de website laat weten dat je langskomt, ontvang je van ons een gratis screenprotector voor je telefoon. 

© Copyright 2018 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg - Powered by 100.nl

Beoordeling CallStars - Dé Refurbished iPhone Store: 8.4 / 10 (502 beoordelingen) op Feedbackcompany.com