Sony reparatie Breda en Tilburg

Is jouw Sony telefoon defect?

Hoe voorzichtig je ook bent, het komt soms voor dat jouw Sony Xperia toestel kapot gaat. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Of het nu een kapot scherm bedraagt of een defect aan de volumeknop of de ontgrendelbutton; CallStars helpt jou graag verder. Wij garanderen jou een snelle Sony Xperia reparatie in Breda en Tilburg tegen scherpe prijzen. Je kunt jouw telefoon eenvoudig online aanmelden voor een reparatie van bijvoorbeeld je scherm, accu, oplaadconnector of camera. Als je ons online laat weten dat je onze winkel in Breda of Tilburg komt bezoeken voor een Sony reparatie, ontvang je van ons een gratis screenprotector voor jouw toestel! Zo helpen we jou een handje om toekomstige schade te voorkomen.

Snelle en secure reparatie van jouw Sony Xperia 

Wij zorgen ervoor dat je niet lang zonder jouw Sony telefoon rond hoeft te lopen. Met onze vele jaren ervaring in het repareren van telefoons, tablets en laptops, kunnen wij een snelle en vakkundige reparatie in vrijwel alle gevallen garanderen. In 60 minuten loop je de deur weer uit, met jouw Sony Xperia zo goed als nieuw. Wij hanteren ook een geheel transparante werkwijze. Je wilt jouw dure toestel natuurlijk niet zomaar bij de eerste de beste afgeven! Onze repair guys werken vanuit een glazen box, zodat je jouw toestel nooit uit het oog hoeft te verliezen. Zo kun je te allen tijde zien hoe zorgvuldig wij met jouw toestel omgaan.

No cure, no pay met garantie

Bij CallStars kun je vertrouwen op een reparatie van hoge kwaliteit. Daarom krijg je altijd drie maanden garantie van ons op de reparatie. Mocht er dus onverhoopt iets stuk gaan, repareren we dit kosteloos voor je. Uiteraard geldt: no cure, no pay! Mochten we jouw Sony Xperia niet kunnen repareren, hoef je natuurlijk niets te betalen. Zien we jou binnenkort in onze repair winkels in Breda of Tilburg? Vergeet niet je reparatie online aan te melden voor een gratis screenprotector!

© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking