• Alle toestellen
  • smartphone
  • tablet
  • laptop
  • ipod

Apple reparatie Breda en Tilburg

Is jouw Apple iPhone, iPad, Macbook of iPod defect? Kies dan voor reparatie van jouw Apple toestel door CallStars! Onze vakkundige specialisten weten raad met elk defect aan jouw Apple apparaat.

Hoe voorzichtig je ook bent, het komt soms voor dat jouw Apple toestel kapot gaat. Je laat je telefoon vallen en het scherm barst of je accu laadt niet meer goed op. CallStars helpt jou graag verder met een snelle Apple reparatie in Breda of Tilburg tegen een scherp tarief. Je kunt jouw toestel eenvoudig online aanmelden voor een reparatie van bijvoorbeeld je scherm, accu, oplaadconnector of camera. Als je ons online laat weten dat je onze winkel komt bezoeken voor een Apple reparatie, ontvang je van ons een gratis screenprotector voor je telefoon. Bovendien kunnen wij je op deze manier sneller helpen zodat je zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van jouw Apple apparaat.

Snelle en secure reparatie van je Apple product

Wij zorgen ervoor dat je niet lang zonder jouw Apple apparaat rond hoeft te lopen. Wanneer je kiest voor een Apple reparatie in Breda of Tilburg door CallStars, zorgen wij ervoor dat hij op een vakkundige manier wordt gerepareerd.  Je wil jouw dure apparaat natuurlijk niet zomaar bij de eerste de beste afgeven! Onze repair guys werken vanuit een glazen box, zodat je jouw  apparaat nooit uit het oog hoeft te verliezen. Zo ben je ervan verzekerd dat we zorgvuldig omgaan met je apparaat en zie je precies welke handelingen we uitvoeren tijdens jouw Apple reparatie in Breda.Wij bieden 3 verschillende soorten schermen aan:

– OEM (Original Equipment Manufacturer) Onderdelen: Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/reparaties. U zult geen verschil zien na de reparatie met uw oude originele scherm.
– Premium kwaliteit: Dit zijn onderdelen die zijn gerecycled met originele componenten. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, en deze herbruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan de milieu vriendelijkheid. Bij een refurbished onderdeel zal u geen tot minimaal verschil zien na de reparatie. Qua prijs en kwaliteits verhouding zijn dit ook de schermen die het meest gekozen worden bij een reparatie.
– Compatible kwaliteit: Dit zijn onderdelen die zijn geproduceerd door een secundaire fabrikant. De kleuren van het beeld kunnen ietsjes lichter zijn als u er goed op let.
Voor iemand die een goedkope reparatie wilt uitvoeren en de werking van de scherm belangrijker vind dan de helderheid van de kleuren dan is dit een uitstekende oplossing.
Voor de Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de Samsung fabrikant zelf.

Meld je apparaat nu online aan

Als je jouw  apparaat online aanmeldt voor reparatie bij CallStars krijg je van ons een gratis screenprotector. Daarbij krijg je altijd drie maanden garantie van ons op de reparatie. Uiteraard geldt: no cure, no pay! Mochten we jouw Apple reparatie niet succesvol uit kunnen voeren, hoef je ons natuurlijk niets te betalen. Zien we jou binnenkort in één van onze winkels?

Als je jouw toestel online aanmeldt voor reparatie bij CallStars krijg je van ons een gratis screenprotector. Daarbij krijg je altijd drie maanden garantie van ons op de reparatie. Uiteraard geldt: no cure, no pay! Mochten we jouw Apple reparatie niet succesvol uit kunnen voeren, hoef je ons natuurlijk niets te betalen. Zien we jou binnenkort in één van onze winkels?

 

© Copyright 2023 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking