24-01-2020

CallStars Ginnekenstraat | Alles onder één dak

Jij vindt het toch ook fijner om met alle vragen/problemen met je smartphone bij dezelfde partij aan te kunnen kloppen?
Vandaar ons nieuw concept: Alles onder een dak!

Bij CallStars Ginnekenstraat kun je terecht voor alles op het gebied van mobiele telefonie. Heb je problemen met je toestel? Heb je een nieuw abonnement nodig? Heb je eerlijk advies nodig? Of snap je niet hoe bepaalde functies op je toestel werkt? Loop dan eens binnen bij CallStars Ginnekenstraat. Onze collega’s staan klaar om je te helpen zodat jij de winkel met een glimlach verlaat.    

Abonnementen


In onze winkel op de Ginnekenstraat kun je alle mobiele abonnementen afsluiten. Wij hebben alle providers samengenomen om jou te kunnen koppelen met het beste mobiele abonnement bij de juiste provider. Wij gaan samen met jou de uitdaging aan om te kijken welke abonnement en provider het beste binnen jouw wensen past. Daarbij houden wij in ons achterhoofd dat wij altijd een eerlijk advies geven. Ook zetten wij je gegevens over van de oude naar de nieuwe smartphone. Dat is toch een mooie service? Zodra jij tevreden bent zijn wij dat ook!

Reparaties


Vind jij het ook zo vervelend dat je je smartphone twee weken kwijt bent als je aanspraak maakt op de reparatieservice van de providers? Wij snappen dat! Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties van smart devices. Wij snappen dat je je smartphone geen dagen kwijt wil zijn, daarom bieden wij een same day reparatieservice aan. Vaak is je smartphone binnen 60 minuten gerepareerd. Laat je ons weten via de website wanneer je komt? Dan ontvang je een gratis screen protector bij de reparatie!

Telefoonaccessoires


Bij CallStars Ginnekenstraat vind je alle telefoonaccessoires om jouw telefoon optimaal te beschermen of uit te breiden van verschillende functies. CallStars denkt met je mee over de bescherming van je smartphone. Wij begrijpen dat voorkomen beter is dan genezen daarom staan de collega’s in de winkel klaar om je een eerlijk advies te geven over de bescherming van je toestel. Verder hebben wij het grootste assortiment in telefoonaccessoires. Loop een keer binnen om dit te kunnen ervaren!

Helpdesk

Smartphones zijn er nog niet zo lang. Bij CallStars kunt u terecht voor al je vragen over smart devices. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring binnen de branche, waardoor wij de smart devices van binnen en buiten kennen. Heeft u vraag over bijvoorbeeld hoe bepaalde functies werken? Of heb je een probleem met bepaalde functies van de smartphone? Kom dan langs CallStars. Onze collega’s staan klaar om je daarmee te helpen. Zoals ons motto al zegt: Alles onder een dak! Dus je kunt met alles op het gebied van mobiele telefonie terecht bij CallStars. 

CallStars Ginnekenstraat

Maandag 12.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 21.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00
Terug naar blog
© Copyright 2022 CallStars - Dé repair service van Breda en Tilburg100.nl, Merkversterking